Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
antigeen sneltest

Antigeen sneltest Bussum

Woon jij in of rondom Bussum en wil je een antigeen sneltest laten afnemen? In het hotel NH Bussum Jan Tabak kun je terecht voor zowel een antigeen sneltest als een PCR-test. Je kunt het hotel vinden in een woonwijk op Amersfoortsestraatweg 27 in Bussum. De uitslag van je antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten per beveiligde e-mail.

Boek nu

Jongen met mondkapje gaat coronatestlocatie binnen

Praktische informatie

Testadres:  Amersfoortsestraatweg 27, Bussum
Openingstijden: 07:00 tot 18:00 uur
Uitslag: binnen een half uur per beveiligde e-mail, inclusief certificaat in het Engels.

De locatie bevindt zich in een woonwijk in Bussum en is goed bereikbaar vanaf de A1. We zijn te bereiken met het openbaar vervoer, de auto, fiets of te voet. Kom alleen met het openbaar vervoer als je geen coronagerelateerde klachten hebt.

Vergeet niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen naar de testlocatie.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Hoe gaat een antigeen sneltest in Bussum?

Wij nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je keel en neus. Dit kan even onaangenaam aanvoelen. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. Bij de sneltest, ook wel antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Binnen 30 minuten krijg je van ons de uitslag.

GGD of Spoedtest.nl?

De GGD en Spoedtest.nl bieden dezelfde tests aan. Het verschil zit in het reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test, maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een Engelstalig reiscertificaat dat je voor veel reizen nodig hebt.

Lees hier meer over de PCR-test.

Antigeen sneltest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen, zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht én werken wij met een staffelkorting. De sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Ben je gast van het NH Hotel?

Als gast van een NH Hotel krijg je korting op je PCR-test of antigeen sneltest. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. Bij de uitslag van de test krijg je altijd een reiscertificaat. Zo kun je met een gerust hart op (zaken)reis!

nh group

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.