Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
antistoffentest

Antigeen sneltest Bergen op Zoom

Heb jij coronagerelateerde klachten of wil je uitsluiten dat je op dit moment besmet bent? Kom dan bij ons langs in Bergen op Zoom en doe een antigeen sneltest. De uitslag krijg je binnen 30 minuten per e-mail.

Onze testlocatie in Bergen op Zoom zit op de Burgemeester Stulemeijerlaan 1 en is elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur.

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag. Je ontvangt hierbij binnen 30 minuten een certificaat in het Engels. Ga je op reis? Vraag dan of deze antigeen sneltest geaccepteerd wordt bij het land van jouw bestemming. Moet je een reiscertificaat van een negatieve PCR-test kunnen overhandigen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze PCR-test in Bergen op Zoom.

De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit merk is een door het RIVM-gevalideerde test. Voor meer informatie ga je naar de website van het RIVM.

Paspoort laten zien bij coronatest afspraak

Meerdere testen afnemen?

Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak nog op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon. Kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw personeel snel laten testen op corona en er voor zorgen dat jouw bedrijf snel weer op volle toeren draait? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij jou op locatie testen. Voor meer informatie kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl. Vele bedrijven gingen je al voor.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.