Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
PCR-test buisje met teststaafje Amsterdam

Antigeen sneltest Assen

Woon je in Assen of omgeving en wil je weten of je corona hebt? Reserveer dan een afspraak voor een antigeen sneltest op onze locatie in Assen. Je vindt ons op de Torenlaan 16. Maak nu snel en gemakkelijk online een afspraak en kom vandaag nog een sneltest doen. De uitslag krijg je binnen 30 minuten in je mailbox (beveiligde e-mail)!

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een antigeen sneltest?

Spoedtest.nl maakt gebruik van een door het RIVM gevalideerde antigeen sneltest van het merk Acon Biotech. Deze sneltest wordt afgenomen door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. Deze antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. De sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Je ontvangt hierbij een certificaat in het Engels. Onze sneltesten zijn betrouwbaar en betaalbaar.

Let op! Bij een negatieve uitslag blijven de quarantaine richtlijnen van het RIVM gelden, indien je in nauw contact hebt gestaan met iemand met COVID-19. Ga voor meer informatie naar de website van het RIVM.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Spoedtest.nl kantoor

Antigeen sneltest voor bedrijven

Heb je klachten of is een collega die je net gezien hebt positief getest? Kom dezelfde dag nog bij ons langs en laat je testen in Assen. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kun je vaak al op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon. Kom je als bedrijf met meerdere personen dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij je medewerkers snel laten testen op het coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij bij je op locatie testen. Dat is net zo makkelijk! En we rekenen dan ook nog eens geen voorrijkosten.

Ga voor meer informatie naar de Voor Bedrijven pagina of stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.