Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Ingang testlocatie

Antigeen sneltest Alphen aan den Rijn

Heb je coronagerelateerde klachten of ben je gewoon benieuwd of je besmet bent met het coronavirus? Ook zonder klachten kun je een antigeen sneltest reserveren bij onze locatie in Alphen aan den Rijn. Reserveer online en je kunt vaak dezelfde dag al terecht!

Boek nu

Coronatest testafspraak QR-code scannen Amsterdam

Testlocatie Alphen aan den Rijn

Het adres van onze locatie in Alphen aan den Rijn is Wilhelminalaan 4. Wij zijn 7 dagen in de week geopend van 07:00 tot 18:00 uur en gemakkelijk te bereiken met de auto of de fiets. Kom je liever met het openbaar vervoer? Doe dit alleen als je geen klachten hebt.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Hoe werkt de antigeen sneltest in Alphen aan den Rijn?

Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en keel. Bij de sneltest, ook wel antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Het afnemen van de uitstrijk kan als onprettig ervaren worden. Dit verschilt enorm van persoon tot persoon. Houd er rekening mee dat het testen soms niet prettig is, maar snel voorbij is.

Wanneer laat ik mij testen?

Je laat je testen omdat je wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Ook als je geen klachten hebt kun je een sneltest laten doen bij Spoedtest.nl. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen is nog steeds een PCR-test nodig, alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen bij de Rijksoverheid. Of informeer bij de ambassade van je bestemming wat de geldende richtlijnen zijn.

Kunnen kinderen ook getest worden?

Jazeker, wij nemen testen af bij personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 4 jaar, bel of mail ons dan van tevoren zodat een van onze artsen op de hoogte is en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Je ontvangt de uitslag doorgaans binnen een half uur in je mailbox. Wij versturen deze mail beveiligd.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.