Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Locatie van Spoedtest.nl

PCR-test Zwijndrecht

Heb je coronagerelateerde klachten of wil je vanwege een andere reden weten of je corona hebt? Doe dan een PCR-test op onze testlocatie in Zwijndrecht. Van PCR -Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur en van de PCR-Spoedtest vaak nog op dezelfde dag rond 01:30 uur in de nacht, mits je de test voor 12:00 uur doet. Je krijgt hierbij een reiscertificaat in het Engels, met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Boek nu de PCR-test in Zwijndrecht

antistoffentest

Sneller resultaat van je test?

Wil je het resultaat van je coronatest sneller weten? Op onze testlocatie in Zwijndrecht kun je ook terecht voor een Antigeen sneltest. Je ontvangt het resultaat van de sneltest 30 minuten na het afnemen van de test. Ook deze test is gevalideerd door het RIVM. Let op: heb je een negatief testresultaat nodig om te reizen? Controleer dan goed of jouw bestemming een negatief resultaat van een Antigeen sneltest accepteert. In veel landen wordt de sneltest niet geaccepteerd en moet je een negatief resultaat van een PCR-test laten zien. Bij een negatieve uitslag blijven de quarantaine-richtlijnen van het RIVM gelden, indien je in nauw contact hebt gestaan met iemand met corona.

Waar is de testlocatie in Zwijndrecht?

De testlocatie in Zwijndrecht is op de Jacob Marisstraat 3-5. Deze testlocatie is 8 minuten lopen van de Q-Park Westelijke Parallelweg, voor de deur parkeren is (indien er plaats is) ook mogelijk. Heb je geen coronagerelateerde klachten en kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Zwijndrecht ligt op 5 minuten loopafstand.

Kijk hier voor onze andere testlocaties.

Openingstijden locatie Zwijndrecht

Onze testlocatie in Zwijndrecht is dagelijks geopend van 07:00 tot 18:00 uur.

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Boek nu

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis verzetten

Verzet gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.