Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

PCR-test Zoetermeer

Wil je weten of je corona hebt omdat je bijvoorbeeld op reis moet? Veel landen eisen een bewijs van een negatief testresultaat van een PCR-test. Op onze testlocatie in Zoetermeer kun je snel terecht om een PCR-test af te laten nemen. Bij een negatief testresultaat (dat betekent dat er geen coronavirusdeeltjes zijn gevonden) ontvang je een internationaal reiscertificaat.

Boek nu
pcr-testuitslag met reiscertificaat

De PCR-test

PCR staat voor polymerase chain reaction wat ook wel een vermenigvuldigingstest genoemd wordt. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en je keel of bij de speekseltest wordt er speeksel opgevangen in een buisje. Dit sturen we naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar het testen kan beginnen. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat het virus ook opgepikt wordt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Je ontvangt de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels. Meer weten?

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Locatie Zoetermeer voor jouw PCR-test

De locatie in Zoetermeer, waar je terecht kunt voor een PCR-test, is te vinden op de Hannie Schaftrode 144a. In Zoetermeer zijn wij 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Met PCR-Economy en de PCR-Speekseltest krijg je de uitslag binnen 24 uur en met PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur, mits je voor 14:00 uur getest bent.

We zijn te bereiken met het openbaar vervoer (mits je géén klachten hebt), de auto, fiets of te voet. Parkeren kan voor de deur en de tramhalte is op loopafstand.

Verschil tussen Spoedtest.nl en de GGD

Het verschil zit niet in de coronatest zelf, maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een internationaal reiscertificaat dat je voor veel reizen nodig hebt.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.