PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Coronatest afspraak QR-code scannen

PCR-test Zeist

Voor een PCR-test in Zeist kun je terecht op onze locatie op Steynlaan 45. Op deze locatie kun je terecht voor zowel een PCR-test als een sneltest. De locatie Zeist is alle dagen van de week geopend van 07:00 tot 16:30 uur.

Wil jij weten of je corona hebt omdat je bijvoorbeeld op reis moet? Doe dan een PCR-test waarbij je een internationaal reiscertificaat krijgt bij een negatieve testuitslag. Woon je niet (in de buurt van) Zeist? Bekijk dan onze andere testlocaties. Er zijn er meer dan 150 in Nederland!

Boek nu de PCR-test in Zeist
PCR-test afspraak

Hoe wordt de PCR-test afgenomen?

De test wordt ook wel een vermenigvuldigingstest genoemd, wat betekent dat als het coronavirus aanwezig is, de PCR-test kopietjes maakt van een deel van het virus. Op deze manier kan de PCR-test met een hoge gevoeligheid aangeven of iemand het coronavirus bij zich draagt. De PCR-test wordt door middel van een uitstrijk uit je neus en je keel met een wattenstaafje afgenomen. Dit voelt misschien wat ongemakkelijk aan, maar is zo weer voorbij. We sturen de afname naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa.

Boek nu de PCR-test in Zeist
PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Verschil Spoedtest.nl en de GGD

Zowel de GGD als Spoedtest.nl test met behulp van een PCR-test. Deze test is door het RIVM goedgekeurd. Het verschil zit hem dus niet in de coronatest zelf, maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert namelijk geen reiscertificaat bij een afgenomen test, maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je, naast jouw uitslag, een internationaal reiscertificaat dat je nodig hebt voor jouw reis. Uiteraard ontvang je alleen een reiscertificaat als je test negatief is, wat betekent dat er geen virusdeeltjes van corona in jouw lichaam zijn gevonden.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Wat gebeurt er als de uitslag positief is?

Bij een positieve uitslag geldt er een landelijke meldingsplicht. Wij zijn verplicht dit aan jouw lokale GGD te melden en mogen bij testuitslagen geen anonimiteit geven. Het is vervolgens de taak van de GGD om contact met je op te nemen. De arts infectieziektebestrijding van de GGD beoordeelt het besmettingsgevaar en bekijkt of er maatregelen nodig zijn om de volksgezondheid te beschermen. Mocht hier reden toe zijn, dan gaat er een bron- en contactonderzoek van start om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Met dit onderzoek probeert de GGD uit te zoeken waar de patiënt besmet is geraakt en wie er mogelijk nog meer besmet zijn.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.