Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Coronatest op locatie

PCR-test Tiel

Op onze testlocatie in Tiel kun je terecht voor een meerdere test, waaronder de PCR-test. De testlocatie is te vinden in het centrum van Tiel, aan de Waterstraat 84. We zijn te bereiken met het openbaar vervoer (mits je geen klachten hebt), de auto, fiets of te voet. Wil jij weten of je corona hebt omdat je op reis moet? Doe dan een PCR-test in Tiel en ontvang een internationaal reiscertificaat bij een negatief testresultaat.

Boek de PCR-test in Tiel nu

Spoedtest.nl medewerker

Hoe gaat zo’n PCR-test in Tiel?

We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en je keel. Dit sturen we naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Zeer betrouwbaar dus!

Boek de PCR-test in Tiel nu

Verschil tussen Spoedtest.nl en de GGD

Het verschil zit niet in de coronatest zelf maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een internationaal reiscertificaat dat je voor veel reizen nodig hebt én een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

PCR-test of sneltest?

Men kan verschillende redenen hebben om zich te laten testen. Is jouw kind ziek naar huis gestuurd? Wil je op bezoek bij een kwetsbaar persoon? Moet je naar het buitenland? Afhankelijk van jouw reden om je te laten testen, kies je uit de PCR-test of de sneltest. De PCR-test is de meest betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. Met PCR-Economy ontvang je de uitslag binnen 24 uur. De sneltest heeft een minder hoge gevoeligheid, maar geeft direct resultaat (binnen 30 minuten). Dit ontvang je dan ook binnen 30 minuten per e-mail.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.