Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Coronatest afspraak maken inclusief internationaal certificaat om te reizen

PCR-test Roosendaal

Wil je weten of je besmet bent met het coronavirus, bijvoorbeeld omdat je op reis moet of langs een familielid wil dat tot de risicogroep behoort? Doe dan een PCR-test op onze locatie in Roosendaal. Je kunt hier ook terecht voor een sneltest. We zijn 7 dagen per week geopend. Maak nu je afspraak!

Testadres: Dokter Brabersstraat 20, 4701 AT
Openingstijden: 07:00 – 18:00 uur

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe gaat zo’n PCR-test in Roosendaal?

Wij zullen er ten eerste voor zorgen dat je je zo comfortabel mogelijk voelt. De testafnemer zal stap voor stap uitleggen wat er gaat gebeuren. Er zal gevraagd worden om eerst de neus te snuiten, vervolgens of je je hoofd iets naar boven kan kantelen en om door de mond te ademen. Dit zorgt voor een ontspannen gezicht, waardoor de testafnemer makkelijker te werk kan gaan. De meeste mensen ervaren de testafname als minder prettig. Het is even een ongemakkelijk gevoel, maar het is zo weer voorbij. Het wordt niet als pijnlijk ervaren.

Sneltest op locatie

Wanneer krijg ik de uitslag van de PCR-test in Roosendaal?

We nemen met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en je keel. Deze sturen we naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Dit zijn de tijden waarop jij je uitslag kan verwachten als je getest bent in Roosendaal:

Sneltest = uitslag binnen 30 minuten
PCR-Spoedtest = getest vóór 14:00 uur, uitslag rond 01:30 uur
PCR-Economy = uitslag binnen 24 uur

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Wat als ik positief getest ben? 

Bij een positieve uitslag geldt een landelijke meldingsplicht en wij mogen hierin geen anonimiteit geven. Daarom moet je bij het maken van een afspraak jouw persoonsgegevens invullen zoals je BSN en geboortedatum. De GGD kan vervolgens contact met jou opnemen voor een bron- en contactonderzoek. Hiermee probeert de GGD uit te zoeken waar je besmet bent geraakt en wie er mogelijk nog meer besmet is geraakt, om zo verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Waarom niet naar de GGD?

De manier van testen bij de GGD is hetzelfde als bij Spoedtest.nl. Het verschil zit niet in de coronatest zelf, maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een Engelstalig reiscertificaat dat je voor veel reizen nodig hebt.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.