Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeentest

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Corona sneltest - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR-test met Engelstalig reiscertificaat

PCR-test Middelburg

Ben je benieuwd of je besmet bent met het coronavirus? Of ga je op reis en heb je een reiscertificaat nodig? Boek dan jouw PCR-test bij onze locatie in Middelburg aan de Hoogstraat 29. Maak gemakkelijk en snel een afspraak bij Spoedtest.nl!

Boek nu de PCR-test in Middelburg

teststaafjes voor COVID-test

Hoe kom ik bij de locatie?

Onze locatie aan de Hoogstraat 29 is gemakkelijk te bereiken met de auto of de fiets. Heb je geen klachten en kom je met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij de bushalte Nieuwe Haven (Centrum). Vanaf treinstation Middelburg is het nog 8 minuten wandelen.

Openingstijden: Elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur

Boek nu de PCR-test in Middelburg

Artsen Spoedtest.nl

Hoe wordt de PCR-test in Middelburg afgenomen?

De PCR-test (polymerase chain reaction test) toont aan of je besmet bent met het coronavirus (SARS-CoV-2). Met een wattenstaafje wordt een uitstrijkje genomen uit je neus en je keel en dit onderzoeken we in ons ISO-gecertificeerde laboratorium. We werken exclusief met de snelste machine van Europa, waardoor we een snelle uitslag kunnen garanderen. Van de PCR-Spoed test krijg je de uitslag dezelfde nacht rond 01:30 uur als je de test vóór 12:00 uur hebt afgenomen. Van PCR-Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur.

Hoe krijg ik mijn reiscertificaat?

Die ontvang je per beveiligde e-mail van ons. Je kunt het certificaat digitaal lezen of uitprinten. Controleer van tevoren bij je luchtvaartmaatschappij hoe jij je reiscertificaat moet kunnen laten zien.

Waarom een PCR-test?

Omdat dit de meest gebruikte en betrouwbare coronatest is. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid en pikt het virus ook op bij iemand die weinig bij zich draagt.

Spoedtest.nl versus de GGD

Wanneer je een coronatest bij de GGD afneemt, ontvang je hier slechts een positieve of negatieve uitslag. Je krijgt hierbij geen bewijs van het testen in de vorm van een certificaat. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw testuitslag ook een internationaal reiscertificaat, dat voor veel reizen verplicht wordt.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.