Reis je naar Duitsland? Dan ben je verplicht om een negatieve uitslag van een coronatest te tonen! Bekijk onze FAQ

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test Marokko

In verband met de huidige coronacrisis zijn de grenzen van Marokko gesloten voor regulier verkeer. Enkel Marokkanen, niet-Marokkanen met een permanente verblijfstitel in Marokko en niet-Marokkanen die een uitnodiging hebben van een Marokkaanse onderneming, of in het bezit zijn van een hotelreservering in Marokko, mogen het land inreizen. Één voorwaarde van jouw reis naar Marokko is dat je de uitslag van een negatieve PCR-test moet kunnen overhandigen die bij aankomst niet ouder dan 72 uur is.

Wat is een PCR-test?

De polymerase chain reaction test, ook wel de PCR-test, is de meest gebruikte en betrouwbare test. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijm afname uit de keel en de neus. Deze afname wordt naar ons ISO gecertificeerde laboratorium gestuurd waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. De uitslag ontvang je doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Meest gekozen!

PCR-test

€139,- per test (0% BTW)

  • Uitslag op dezelfde of volgende dag
  • Inclusief internationaal reiscertificaat
  • Gevalideerd door het RIVM

Waarom lees ik iets over een antistoffentest? 

Voorheen was het verplicht om een PCR-test te overhandigen inclusief een antistoffentest. Een antistoffentest laat de aanwezigheid van antilichamen zien in het bloed. Het is momenteel niet meer nodig om een antistoffentest af te nemen voor Marokko, maar dit geldt nog wel voor sommige andere landen. Wil je er 100% zeker van zijn of je momenteel wel of geen antistoffentest nodig hebt? Houd altijd de website van de Marokkaanse ambassade in de gaten en de website van de Rijksoverheid.

Waarom geen sneltest?

Bij een sneltest is binnen 30 minuten zichtbaar of een persoon negatief of positief getest is op het coronavirus. De sneltest is echter minder nauwkeurig dan de PCR-test, vandaar dat veel landen deze niet geschikt vinden om mee te reizen. Tegenwoordig is deze test wel toegestaan bij een aantal Europese vluchten. Ga altijd zelf na of jouw land hiertoe behoort. 

Welke coronamaatregelen zijn van kracht in Marokko? 

In Marokko geldt er een avondklok. Alle horeca en winkels zijn gesloten van 20.00 uur in de avond tot 06.00 uur in de ochtend. Vanaf 21.00 uur in de avond is iedere verplaatsing verboden: met uitzondering van bijzondere omstandigheden. Feesten en publieke samenkomsten zijn ook verboden. Voor sommige grote steden gelden strengere regels en is de horeca volledig gesloten. Bekijk de website van de Marokkaanse ambassade om te kijken om welke steden dit gaat. Het dragen van een mondkapje is verplicht op openbare plekken. Neem contact op met de Marokkaanse ambassade in Den Haag voor meer informatie wat betreft je reis en de maatregelen. 

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

0:53

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.

Kies een COVID-19 test