Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Jongen met mondkapje gaat coronatestlocatie binnen

PCR-test Katwijk aan Zee

Ga je binnenkort naar het buitenland en vereist het land van bestemming een PCR-test? Bij onze locatie in Katwijk aan Zee kun je terecht voor zowel een PCR-test als en antigeentest. Bij beide testen krijg je een reiscertificaat samen met je uitslag, zodat je zorgeloos op reis kunt. Onze testlocatie kun je vinden op Voorstraat 76b en is rolstoeltoegankelijk. Een afspraak is snel en eenvoudig gemaakt!

Boek nu

coronatest afnemer legt uit wat de klant kan verwachten

Wat is een PCR-test?

PCR staat voor polymerase chain reaction wat betekent dat de PCR-test kopietjes maakt van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. Dit heet ook wel een vermenigvuldigingstest. Om dit te kunnen testen nemen we met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en je keel. Dit sturen we naar ons ISO-gecertificeerde lab, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Boek nu

Sneltest op locatie

Wat gebeurt er als ik positief getest ben? 

Ben je positief getest? Dan moet je volgens de richtlijnen van het RIVM in thuisquarantaine. Wij zijn verplicht de positieve uitslag aan jouw lokale GGD te melden en wij mogen hierbij geen anonimiteit geven. De GGD zal hoogstwaarschijnlijk contact met jou opnemen. De arts infectieziektebestrijding van de GGD beoordeelt het besmettingsgevaar en of er maatregelen nodig zijn om de volksgezondheid te beschermen. Mocht hier reden toe zijn, dan gaat er een bron- en contactonderzoek van start. Dit onderzoek kan gebruikt worden om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Wanneer is de uitslag van mijn PCR-test in Katwijk aan Zee bekend?

De uitslag van NAAT (PCR) Test – Last minute krijg je binnen 30 minuten. De uitslag van de PCR-test hangt af van het type test dat jij gekozen hebt. De uitslag van PCR-Spoed ontvang je rond 01:30 uur, mits je de test vóór 14:00 uur hebt af laten nemen. De uitslag van de PCR-Economy test ontvang je binnen 24 uur. Bij een negatieve uitslag krijg je altijd een internationaal reiscertificaat met een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.