Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Doe een PCR-test in Helmond

De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, waardoor het coronavirus ook wordt opgepikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Je bent daarom voor veel internationale reizen verplicht om van tevoren een PCR-test af te nemen. Kom langs onze locatie aan de Kerkstraat 39 in Helmond en boek jouw PCR-test gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl.

Boek nu

Hoe kom ik bij de locatie in Helmond?

Onze locatie aan de Kerkstraat 39 is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer en is op slechts 8 minuten loopafstand van Helmond Station. We zijn 7 dagen in de week geopend!

Boek nu

Waarom een PCR-test in Helmond?

Omdat de PCR-test een hoge gevoeligheid heeft en het virus dus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Dit is dan ook de reden dat de test voor veel internationale reizen een vereiste is en wordt gezien als de meest betrouwbare coronatest. Ga naar de website van de Rijksoverheid voor het reisadvies van jouw land van bestemming. Bij een negatief PCR-testresultaat ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels, per beveiligde e-mail.

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Economy

€120,- €89,- per test

  • Meest voordelige keuze
  • Uitslag volgende dag tussen 15:00-18:00 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Wanneer krijg ik de uitslag?

Je kunt kiezen uit de PCR-Spoedtest en de PCR-Economy test. Voor de PCR-Spoedtest geldt: laat je de test vóór 11:00 uur bij ons afnemen, dan krijg je de uitslag de uitslag dezelfde dag nog rond 22:00 uur. Kies je voor PCR-Economy test? Dan krijg je de uitslag standaard de volgende dag tussen 15:00 en 18:00 uur. Je ontvangt de uitslag inclusief een Engelstalig certificaat, per beveiligde e-mail.

Waarom geen PCR-test bij de GGD?

Wanneer je een coronatest bij de GGD doet ontvang je enkel een positieve of negatieve testuitslag. Bij Spoedtest.nl krijg je een internationaal reiscertificaat dat je nodig hebt voor veel internationale reizen.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.