Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeentest

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Corona sneltest - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

coronatest afnemen

PCR-test Heerlen

Wil je je laten testen op corona? Maak dan een afspraak en kom langs bij een van onze testlocaties in Heerlen. We hebben een testlocatie aan de Akerstraat 62B en een op Bautscherweg 4. Onze locaties zijn zeven dagen per week geopend. Maak een afspraak!

Je ontvangt de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur. Van PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen.

Boek nu de PCR-test in Heerlen

teststaafjes voor COVID-test

Hoe wordt de PCR-test in Heerlen afgenomen?

De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en je keel. Dit sturen we naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. Dit heet ook wel een vermenigvuldigingstest.

Boek nu de PCR-test in Heerlen

Voor wie is de PCR-test?

Wanneer je op reis gaat ben je in veel gevallen verplicht om van tevoren een PCR-test af te nemen. Controleer dit van tevoren op de website van de Rijksoverheid. De PCR-test is voor iedereen, van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren zodat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

Hoe kom ik bij de locatie in Heerlen?

Onze testlocaties zijn goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. De locatie aan de Akerstraat 62B is op slechts 12 minuten lopen vanaf Heerlen Station en als je liever de bus neemt stap je uit bij de halte ‘Akerstraat’. Vanaf daar is het nog 1 minuut lopen.

Onze locatie aan de Bautscherweg 4 heeft parkeergelegenheid voor de deur. Ook bevindt zich een bushalte om de hoek op steenworp afstand. Kom alleen met het openbaar vervoer als je klachtenvrij bent!

Boek nu

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.