Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
coronatest afnemen

PCR-test Heerlen

Wil je je laten testen op corona? Kom dan langs onze testlocatie in Heerlen aan de Akerstraat 62B en neem bij ons een PCR-test af. Je ontvangt de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur. Van PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen.

Deze locatie is zeven dagen per week geopend. Maak een afspraak!

Boek nu

teststaafjes voor COVID-test

Hoe wordt de PCR-test in Heerlen afgenomen?

De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en je keel. Dit sturen we naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. Dit heet ook wel een vermenigvuldigingstest.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeentest

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Corona sneltest - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Voor wie is de PCR-test?

Wanneer je op reis gaat ben je in veel gevallen verplicht om van tevoren een PCR-test af te nemen. Controleer dit van tevoren op de website van de Rijksoverheid. De PCR-test is voor iedereen, van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren zodat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

Hoe kom ik bij de locatie in Heerlen?

Onze locatie aan de Akerstraat 62B is goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. De locatie is op slechts 12 minuten lopen vanaf Heerlen Station en als je liever de bus neemt stap je uit bij de halte ‘Akerstraat’. Vanaf daar is het nog 1 minuut lopen.

Boek nu

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.