Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Doe jouw PCR-test in Haarlem

Wil je je laten testen op corona? Kom dan langs onze locatie aan de Kleine Houtstraat 40 of op de Conradweg 40 in Haarlem en doe een PCR-test. Doe je een PCR-spoedtest bij de locatie Conradweg vóór 11:30 uur? Dan ontvang je de uitslag, inclusief certificaat, dezelfde dag nog. Bij de locatie Kleine Houtstraat geldt; de PCR-spoedtest vóór 12:00 uur = de uitslag dezelfde dag rond 19:00. Boek je afspraak gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Boek nu

Wat is de PCR-test?

De PCR-test is een vermenigvuldigingstest waarbij kopietjes van een deel van het virus gemaakt worden om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. De afkorting PCR staat voor polymerase chain reaction. De PCR-test heeft een erg hoge gevoeligheid, waardoor het virus ook wordt opgepikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Het wordt dan ook gezien als de meest betrouwbare coronatest.

Hoe wordt de PCR-test in Haarlem afgenomen?

De PCR-test wordt afgenomen door middel van een swab uit je neus en je keel. We sturen de afname hiervan direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Hierdoor hebben we de uitslag dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag al voor je.

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR- + antistoffentest

€169,- combi tests

  • Combinatiedeal
  • Inclusief internationaal reiscertificaat
  • Een specificiteit van 98,65% en sensitiviteit van 99,03%

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Hoe kom ik bij de locatie in Haarlem?

Onze locatie aan de Kleine Houtstraat 40 in Haarlem is gemakkelijk te bereiken. Het is ongeveer 16 minuten lopen vanaf treinstation Haarlem en als je de bus neemt stap je uit bij de halte Turfmarkt. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen. Kom je met de auto of de fiets? Ook dat is geen enkel probleem. Maak een afspraak!

De locatie op de Conradweg 40 in Haarlem is ook makkelijk bereikbaar. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf treinstation Haarlem Spaarnwoude is het ongeveer 14 minuten lopen. Kom alleen met het ov als je klachtenvrij bent!

Boek nu

Hoe ontvang ik mijn certificaat?

Doe je de PCR-spoedtest op de Conradweg vóór 11:30 uur? Dan ontvang je het internationale reiscertificaat dezelfde dag nog rond 19:00 uur. Doe je het ná 11:30 uur, dan ontvang je het certificaat rond 02:30 uur ‘s nachts. Bij de Kleine Houtstraat geldt: doe je de PCR-spoedtest vóór 12:00 uur, dan ontvang je de uitslag rond 19:00 uur op dezelfde dag. Met de PCR-Economy ontvang je de uitslag de volgende dag tussen 15:00 en 18:00 uur. Het internationale reiscertificaat sturen we per beveiligde e-mail op en is digitaal te lezen, maar kan ook geprint worden.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.