Reis je naar Duitsland? Dan ben je verplicht om een negatieve uitslag van een coronatest te tonen! Bekijk onze FAQ

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Doe de PCR-test in Goes

Boek jouw PCR-test in Goes nu gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl. Onze locatie aan de Lange Kerkstraat 9 is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer en is 7 dagen in de week geopend.

Maak nu jouw afspraak!

Boek nu

Hoe wordt de PCR-test in Goes afgenomen?

Het afnemen duurt ongeveer 5 minuten en wordt gedaan door middel van een swab uit je keel en neus. Deze afname sturen we direct naar ons ISO gecertificeerde laboratorium en we hebben de uitslag doorgaans dezelfde dag, uiterlijk de volgende dag, voor je. De uitslag ontvang je in de vorm van een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Verschil Spoedtest.nl en de GGD

Voor sommige reizen ben je op het moment verplicht om een negatief PCR-testresultaat te kunnen laten zien. Bij Spoedtest.nl krijg je bij een negatieve uitslag een internationaal reiscertificaat. Bij de GGD ontvang je enkel een positieve of negatieve testuitslag en dit is voor veel internationale reizen niet voldoende.

Boek nu

Meest gekozen!

PCR-test

€139,- per test (0% BTW)

  • Uitslag op dezelfde of volgende dag
  • Inclusief internationaal reiscertificaat
  • Gevalideerd door het RIVM

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Wat is de PCR-test?

Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen. Dit heet ook wel een vermenigvuldigingstest. Doordat de test een zeer hoge gevoeligheid heeft wordt het virus ook opgepikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Hierdoor is de PCR-test ook wel de meest gebruikte en betrouwbare coronatest.

*PCR staat voor polymerase chain reaction

Hoe plan ik een PCR-test goed in?

Wanneer je een PCR-test afneemt in verband met een aankomende reis is het verstandig om van te voren contact op te nemen met de ambassade van bestemming of de website van de Rijksoverheid te checken. Het verschilt namelijk per land hoe lang van tevoren je de PCR-test moet afnemen.

Wanneer krijg ik de uitslag van de PCR-test?

Doe je de test voor 11:30 uur? Dan heb je de uitslag rond 19:00 uur. Doe je dit later, dan krijg je de uitslag de volgende dag van ons.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

0:53

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.

Kies een COVID-19 test