Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test Ede

Woon je in Ede en wil je een PCR-test doen om erachter te komen of je besmet bent met het coronavirus? Maak dan een afspraak bij Spoedtest.nl en kom langs onze locatie aan de Kamperfoelielaan 2. We zijn makkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer (mits je geen klachten hebt) en zijn 7 dagen in de week geopend.

Boek nu

Hoe boek ik mijn afspraak?

Dat gaat gemakkelijk via onze website! Je selecteert de PCR-test en kiest Ede als locatie. Vervolgens maak je de keuze uit een datum en tijd wanneer je bij ons wilt komen testen. Wanneer je de PCR-test afneemt in verband met een aankomende reis, check dan altijd vooraf op de pagina van de Rijksoverheid hoe lang van tevoren je de test moet afnemen.

Boek nu

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Economy

€120,- €89,- per test

  • Meest voordelige keuze
  • Uitslag volgende dag tussen 15:00-18:00 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Hoe werkt de PCR-test in Ede?

We nemen een swab uit je neus en je keel met een wattenstaafje. Dit kan wat ongemakkelijk aanvoelen, maar is redelijk snel weer voorbij. Doordat de PCR-test een hoge gevoeligheid heeft wordt het virus ook opgepikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. We sturen de swab naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Afkorting PCR

De afkorting PCR staat voor polymerase chain reaction en in het Nederlands betekent dit de polymerasekettingreactie, oftewel een vermenigvuldigingstest. Dit is makkelijk gezegd een manier om uit zeer kleine hoeveelheden DNA gedeeltes te vermenigvuldigen tot er genoeg van is om het te kunnen analyseren. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te kunnen tonen.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Wanneer je de PCR-Spoedtest vóór 15:00 uur bij ons afneemt, dan ontvang je de uitslag rond 22:00 uur op dezelfde dag. Doe je de PCR-Spoedtest ná 15:00 uur, dan ontvang je de uitslag op de volgende dag rond 22:00. Doe je de PCR-Economy test, dan ontvang je de uitslag de volgende dag tussen 15:00 – 18:00 uur. De PCR-Economy test is niet de hele dat te boeken.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.