Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

PCR-test Den Helder

Het kan zo zijn dat je zelf geen coronagerelateerde klachten hebt, maar toch graag wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Bijvoorbeeld, omdat je op reis moet of langs een familielid wil dat tot de risicogroep behoort. Boek dan jouw PCR-test of sneltest op onze locatie in Den Helder!

Vergeet niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart inclusief de persoonsgegevens.

Boek nu

coronatest

Waarom een PCR-test in Den Helder?

Omdat de PCR-test een hoge gevoeligheid heeft en het virus ook oppikt bij iemand die weinig bij zich draagt. Dit is dan ook de reden dat de test voor veel internationale reizen een vereiste is. De PCR-test wordt gezien als de meest betrouwbare coronatest. Bij een negatief PCR-testresultaat ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels, per beveiligde e-mail. Dit certificaat heb je veelal nodig voor jouw vlucht naar het buitenland. Ga naar de website van de Rijksoverheid voor het reisadvies van jouw land van bestemming of controleer de exacte vereisten bij de ambassade van jouw bestemming.

coronatest afnemer

Onze testlocatie in Den Helder

Het adres van onze testlocatie in Den Helder is: de Spoorstraat 30A.  De locatie is 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 17:00 uur. Op deze locatie kun je kiezen uit de antigeen sneltest en 3 soorten PCR-testen:

 • PCR-Economy: Deze test kost €79,95 en je ontvangt de uitslag binnen 24 uur.
 • PCR-Spoed: Deze test kost €99,95 en je ontvangt de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen. Is jouw test later dan 14:00 uur? Dan krijg je de uitslag binnen 24 uur.
 • PCR-Speekseltest: Bij deze test dien je in een buisje te spugen. We nemen hierbij dus geen keel- of neusswab af. Deze test kost €89,95 en je ontvangt de uitslag binnen 24 uur.

Bij een positieve uitslag krijg je altijd een internationaal reiscertificaat. Het is belangrijk dat je zelf controleert welke eisen jouw bestemming stelt aan de soort coronatest.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
 • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Speekseltest

€129,95 € 89,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Zonder neus- en keelswab
 • Internationaal reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.