Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

PCR-test Den Helder

Het kan zo zijn dat je zelf geen coronagerelateerde klachten hebt, maar toch graag wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Bijvoorbeeld omdat je op reis moet of langs een familielid wil dat tot de risicogroep behoort. Boek dan jouw PCR-test of sneltest op onze locatie in Den Helder!

Vergeet niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen naar de testlocatie!

Boek nu de PCR-test in Den Helder

coronatest

Waarom een PCR-test in Den Helder?

Omdat de PCR-test een hoge gevoeligheid heeft en het virus ook oppikt bij iemand die weinig bij zich draagt. Dit is dan ook de reden dat de test voor veel internationale reizen een vereiste is. De PCR-test wordt gezien als de meest betrouwbare coronatest. Bij een negatief PCR-testresultaat ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels, per beveiligde e-mail. Dit certificaat heb je veelal nodig voor jouw vlucht naar het buitenland. Ga naar de website van de Rijksoverheid voor het reisadvies van jouw land van bestemming of controleer de exacte vereisten bij de ambassade van jouw bestemming.

coronatest afnemer

Onze testlocatie in Den Helder

Het adres van onze testlocatie in Den Helder is: de Spoorstraat 30A.  De locatie is 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 17:00 uur. Op deze locatie kun je kiezen uit de antigeen sneltest en 3 soorten PCR-testen:

 • PCR-Economy: Deze test kost €79,95 en je ontvangt de uitslag binnen 24 uur.
 • PCR-Spoed: Deze test kost €99,95 en je ontvangt de uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen. Is jouw test later dan 12:00 uur? Dan krijg je de uitslag binnen 24 uur.

Bij een positieve uitslag krijg je altijd een internationaal reiscertificaat. Het is belangrijk dat je zelf controleert welke eisen jouw bestemming stelt aan de soort coronatest.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.