Reis je naar Duitsland? Dan ben je verplicht om een negatieve uitslag van een coronatest te tonen! Bekijk onze FAQ

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Spoedtest.nl

Gratis sneltesten uitgelegd binnen 90 seconden

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest, TIGRA & Medprevent het gratis sneltesten voor personeel faciliteren en hoe jij als werkgever kunt aansluiten!

Gratis sneltesten in 90 seconden

Gratis sneltesten in 90 seconden

1:30

Gratis sneltest voor werknemers

Wil je als werkgever een sneltest aanvragen voor werknemers met klachten en zo onnodig verzuim tegengaan? Wij bieden jou als werkgever kosteloos deze mogelijkheid! Spoedtest.nl slaat namelijk de handen ineen met gecertificeerde arbodienst Medprevent en TIGRA zodat werknemers gratis een sneltest kunnen inboeken. De werkgever vraagt een code aan die vervolgens verspreid kan worden onder de werknemers.

Een werknemer komt in aanmerking voor een gratis sneltest als hij/zij een melding ontvangt via de CoronaMelder app, of wanneer hij/zij symptomen vertoont van een corona-infectie. De werknemer kan dan online een afspraak inboeken op één van de 70+ locaties die landelijk beschikbaar zijn. Bij de sneltest, ook wel de antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn. Al binnen 15 minuten ontvangt de werknemer een positieve of negatieve testuitslag en weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Een samenwerking tussen:

Testen voor bedrijven

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.