Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Chantal Janzen is hét nieuwe gezicht van Spoedtest.nl

Chantal Janzen

Chantal Janzen slaat de handen ineen met Spoedtest.nl voor de campagne “Alleen Nog Even Testen”, die zich richt zich op de veilige heropening van Nederland. In de campagnebeelden zien we Chantal omringd door reiskoffers. Ze is bijna klaar voor vertrek; alleen nog even testen. ⁠

“Het afgelopen jaar moest ik me vanwege mijn werk bijna dagelijks laten testen”, vertelt Chantal. “Zo’n test is nooit een feest, maar de gezondheid van jezelf en je naasten is vooral in deze tijd het allerbelangrijkste. Gelukkig maakt de fijne en vooral snelle service van Spoedtest.nl het allemaal een stuk makkelijker en aangenamer.” ⁠

Maak ook een afspraak!

"Zo'n test is nooit een feest, maar gelukkig maakt de fijne en vooral snelle service van Spoedtest.nl het allemaal een stuk makkelijker en aangenamer."

PCR – Economy

€120,- €89,- per test

  • Meest voordelige keuze
  • Uitslag volgende dag tussen 15:00-18:00 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat
Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Antigeen sneltest

€49,- per test

  • Resultaat binnen 30 minuten
  • Gevalideerd door het RIVM
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Ga je binnenkort op reis?

Voor veel (vakantie)landen geldt vanuit de Nederlandse overheid geen negatief reisadvies meer. Hierdoor hoef je bij terugkomst in Nederland niet meer in quarantaine en ben je bij terugkomst niet meer verplicht om je te laten testen op het coronavirus. Voor de meeste landen ben je echter nog wel verplicht om bij aankomst aan te tonen dat je negatief bent getest. Vaak moet dit met een PCR-test zijn gedaan, maar sommige landen accepteren ook een sneltest. Check van tevoren goed welke eisen het land van jouw bestemming aan de coronatest stellen op de website van Nederland Wereldwijd.

Moet je voor jouw reis kunnen aantonen dat je negatief bent getest op het coronavirus? Boek dan snel en gemakkelijk jouw coronatest bij Spoedtest.nl!

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.