Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Coronatest afspraak maken inclusief internationaal certificaat om te reizen

Antigeentest Zierikzee

Wil je snel weten of je corona hebt? Reserveer dan nu een antigeentest in Zierikzee via Spoedtest.nl, en weet vandaag nog waar je aan toe bent. Je kunt bij ons terecht met en zonder coronagerelateerde klachten. Boek nu snel en eenvoudig je afspraak!

Woon je niet in de buurt van Zierikzee? Wij hebben meerdere locaties door heel Nederland.

Boek nu

Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

Praktische informatie Zierikzee

Onze testlocatie in Zierikzee is geopend van 07:00 tot 18:00 uur, 7 dagen in de week. Als je vandaag een antigeentest laat doen dan heb je vandaag ook meteen de uitslag. Bij een antigeentest krijg je al binnen 30 minuten de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief een certificaat in het Engels.

Onze testlocatie is te vinden op de Dam 14. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto; parkeerplaats Gasthuisboomgaard is op 3 minuten loopafstand.

PCR-test corona amsterdam

Antigeentest of PCR-test?

Afhankelijk van jouw reden van het laten testen, kies je uit de antigeentest of de PCR-test. De PCR-test is de meest betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. Je ontvangt de uitslag binnen 24 uur na je testafspraak. Hierbij krijg je ook een code waarmee je jouw uitslag direct kunt koppelen in de CoronaCheck-app. De antigeentest heeft een minder hoge gevoeligheid, maar geeft direct resultaat. Dit ontvang je dan ook binnen 30 minuten per mail. Er is ook een verschil in kosten. PCR–Economy kost €79,95 per test en de antigeentest kost €39,95 per test.

coronatest met internationaal reiscertificaat

Reizen en testen

Ga je binnenkort op reis en heb je een certificaat nodig? Controleer dan goed of de uitslag van een antigeentest voor jouw bestemming voldoende is. Vaak is voor internationale reizen nog steeds een PCR-test nodig. Alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen op Nederland Wereldwijd of informeer bij de ambassade van jouw bestemming wat de geldende richtlijnen zijn.

Kijk hier voor meer informatie over onze PCR-testen in Zierikzee.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.