Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 4 uur
  • RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

NAAT PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 12 uur
  • RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeentest Uden

Wil je een antigeentest doen in Uden? Kom dan langs bij onze locatie op de Oranjestraat 15. Deze locatie is elke dag geopend en is rolstoeltoegankelijk. Reserveer online en je kunt meestal dezelfde dag al terecht!

Boek de antigeen sneltest nu in Uden

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe werkt de antigeentest in Uden?

Je laat je testen omdat je wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Ook als je geen klachten hebt kun je een antigeentest laten doen bij Spoedtest.nl. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en keel. Het afnemen van de uitstrijk ervaren sommige mensen als onprettig, maar dit verschilt van persoon tot persoon. Bij de antigeentest, ook wel sneltest of antigeen sneltest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor veel internationale reizen is nog steeds een PCR-test nodig. Slechts in enkele gevallen kan je ook reizen met een antigeentest.

Sneltest op locatie

Meerdere testen afnemen?

Als je een antigeentest in Uden wilt laten afnemen, dan boek je eenvoudig online een afspraak. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een antigeentest €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden.

Kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw personeel snel laten testen op corona? Voor meer informatie kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: b2b@spoedtest.nl. Vele bedrijven gingen je al voor.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.