Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Jongen met mondkapje gaat coronatestlocatie binnen

Antigeentest Terneuzen

Wil je snel weten waar je aan toe bent en of je corona hebt? Doe dan een antigeentest op onze locatie in Terneuzen. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur en is te vinden aan de Havenstraat 16. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.

Boek nu

testbuisjes coronatest

Wat is een corona sneltest?

Bij de corona sneltest, ook wel de antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig is. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag. Zo weet je dus snel waar je aan toe bent. De sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je steeds vaker een PCR-test nodig, maar in sommige gevallen mag je ook reizen met de negatieve uitslag van een sneltest.

coronatest afnemen

Voor wie is de sneltest?

Heb je net een meeting gehad en hoor je later dat je collega positief is getest? Of heb je je kind ziek opgehaald van school? Kom dan dezelfde dag nog een sneltest doen bij onze locatie in Terneuzen en laat je gemakkelijk en snel testen. De sneltest is voor iedereen, van alle leeftijden. Als particulier kost het €39,95 per test. Na het testen heb je de uitslag binnen 30 minuten in je mailbox, per beveiligde e-mail.

Artsen van Spoedtest.nl

Sneltest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Ga voor meer informatie naar de voor bedrijven pagina of stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl. Je medewerkers kunnen op onze locatie langskomen, maar bij een minimale afname van 10 tests komen wij op de door jou gekozen locatie testen en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. De sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer veilig op volle toeren te laten draaien.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.