Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

NAAT PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 12 uur
  • RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 4 uur
  • RIVM gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Testlocatie afspraak

Antigeentest Roosendaal

Wil je een antigeentest doen in Roosendaal? Boek dan een afspraak en kom langs bij onze locatie aan de Dokter Brabersstraat 20. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 20:00 uur en is zeer makkelijk te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer.

Let op: Kom alleen met het ov als je geen klachten hebt!

Boek de antigeen sneltest in Roosendaal

testbuisjes coronatest

Wat is een antigeentest?

De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig is. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag. Zo weet je dus snel waar je aan toe bent. De antigeentest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je steeds vaker een PCR-test nodig, maar in sommige gevallen mag je ook reizen met de negatieve uitslag van een sneltest.

coronatest afnemen

Voor wie is de antigeentest?

Heb je net een meeting gehad en hoor je later dat je collega positief is getest? Of heb je je kind ziek opgehaald van school? Kom dan dezelfde dag nog een antigeentest doen bij onze locatie in Apeldoorn en laat je gemakkelijk en snel testen. De antigeentest is voor iedereen, van alle leeftijden. Als particulier kost het €39,95 per test. Na het testen heb je de uitslag binnen 30 minuten in je mailbox, per beveiligde e-mail.

Artsen van Spoedtest.nl

Antigeentest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Ga voor meer informatie naar de voor bedrijven pagina of stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl. Je medewerkers kunnen op onze locatie langskomen, maar bij een minimale afname van 10 tests komen wij op de door jou gekozen locatie testen. De antigeentest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer veilig op volle toeren te laten draaien.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.