Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Locatie van Spoedtest.nl

Antigeentest Raalte

Woon je in Raalte of omstreken en wil je een antigeentest doen? Boek dan een afspraak bij onze locatie aan de Nieuwe Markt 10. Van de antigeentest krijg je binnen 30 minuten een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Maak snel een afspraak! Onze locatie in Raalte dagelijks geopend van 07:00 tot 18:00 uur. 

Boek nu

antigeen sneltest

Wat is een antigeentest?

De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. Wij gebruiken de Flowflex van het merk Acon Biotech als antigeentest, en al onze afnemers zijn getraind door onze BIG-geregistreerde medisch directeur. De antigeentest kost €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren zodat er een extra ervaren medewerker op de locatie staat. 

spoedtest kantoor

Hoe en wanneer ontvang ik mijn uitslag?

De uitslag van de antigeentest versturen wij binnen 30 minuten per beveiligde e-mail. Bij zowel een positieve als een negatieve uitslag ontvang je van ons een bijbehorend certificaat in het Engels. 

Ga je reizen? Dit certificaat wordt door sommige landen goedgekeurd, maar de meeste landen vragen toch om een PCR-test certificaat. Het is van belang dat je zelf nagaat of bij jouw bestemming de antigeentest wordt geaccepteerd. Dit kan gemakkelijk via Nederland Wereldwijd.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Waar doe ik mijn antigeentest in Raalte?

Je kunt ons vinden in het centrum van Raalte aan de Nieuwe Markt 10. Het is mogelijk om in de buurt te parkeren en je kan je fiets voor de deur kwijt. 

Antigeentest voor personeel

Wil je je personeel testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar b2b@spoedtest.nl. De antigeen sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.