Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Spoedtest.nl medewerker

Antigeentest Purmerend

Wil je een antigeentest doen in Purmerend? Kom dan langs bij een van onze twee locaties:

De uitslag van de antigeentest krijg je binnen 30 minuten in je mailbox, per beveiligde e-mail. Een afspraak is snel en eenvoudig gemaakt!

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. De antigeentest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail, inclusief certificaat in het Engels. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit de keel en neus.

De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test, maar heeft alsnog een specificiteit van 99,5% en een sensitiviteit van 97,1%. De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon biotech en dit is een door het RIVM gevalideerde test. Ga voor meer informatie naar de website van het RIVM.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Antigeentest voor bedrijven

Is je collega positief getest of heb je zelf klachten? Maak direct een afspraak. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak op dezelfde dag nog terecht.

Kom je als bedrijf, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij je medewerkers laten testen op het coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat! 

Stuur een e-mail naar: b2b@spoedtest.nl of vul onderstaand contactformulier in en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Contact

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.