Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Corona testafspraak legitimatie laten zien

Antigeentest Nieuwegein

Woon je in Nieuwegein of omstreken en wil je een antigeentest afnemen? Kom gerust langs onze locatie op de Nijverheidsweg 9-J en laat je testen. We zijn 7 dagen in de week geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Een afspraak is snel gemaakt!

Boek nu

teststaafjes voor COVID-test

Wat is een antigeentest?

Bij de antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. De antigeentest die wij gebruiken is de Flowflex van het merk Acon Biotech. De antigeentest kost €39,95 per persoon.

Wij testen personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren, zodat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan. 

Paspoort laten zien bij coronatest afspraak

Hoe en wanneer ontvang ik mijn uitslag?

De uitslag van de antigeentest versturen wij binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Bij zowel een positieve als een negatieve uitslag ontvang je van ons een bijbehorend certificaat in het Engels. Hierbij krijg je ook een code die je kunt koppelen aan de CoronaCheck-app.

Ga je reizen? Dit certificaat wordt door sommige landen goedgekeurd, maar de meeste landen vragen toch om een PCR-test reiscertificaat. Het is belangrijk dat je zelf nagaat of bij jouw bestemming de antigeentest wordt geaccepteerd. Kijk ook op Nederland Wereldwijd voor de laatste informatie over reizen naar het buitenland. 

Medisch team Spoedtest.nl

Antigeentest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Dat kan! Stuur een e-mail naar b2b@spoedtest.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. De antigeentest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien!

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.