Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Corona testlocatie Spoedtest

Antigeentest Katwijk aan Zee

Wil je een antigeentest doen in Katwijk aan Zee? Kom dan langs bij onze locatie op de Voorstraat 76b. Er is (betaalde) parkeergelegenheid voor de deur en de locatie is rolstoeltoegankelijk. Reserveer online en je kunt meestal dezelfde dag al terecht!

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe werkt de antigeentest in Katwijk aan Zee?

Je laat je testen omdat je wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Ook als je geen klachten hebt kun je een antigeen sneltest laten doen bij Spoedtest.nl. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en keel. Het afnemen van de uitstrijk ervaren sommige mensen als onprettig, maar dit verschilt van persoon tot persoon. Bij de sneltest, ook wel antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen is nog steeds een PCR-test nodig. Slechts in enkele gevallen kan je ook reizen met een antigeentest.

Sneltest op locatie

Meerdere testen afnemen?

Als je een antigeentest in Katwijk aan Zee wilt laten afnemen, dan boek je eenvoudig online een afspraak. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden.

Kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw personeel snel laten testen op corona? Voor meer informatie kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: b2b@spoedtest.nl. Vele bedrijven gingen je al voor.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.